Mantorp Park- evenemang, priser och boende

Actionfyllda körupplevelser

På Mantorp Park utanför Linköping kan du delta i mängder av racingrelaterade aktiviteter. Vad sägs om en grundkurs i Formel 1 där alla förkunskaper som krävs är ett körkort?

Läs mer

Kliv ner i en äkta formelbil och känn G-kraften tillsammans med kollegorna eller på svensexan! Motorparken erbjuder också kurser i drifting, safety driving och ordnar flera större evenemang.

Track Days

På Mantorp Parks Track Days hålls banan öppet för racing med gatbilar, testkörning med tävlingsbilar och drifting. På de olika bandagarna tar man alltså med sig egen bil och kör så det ryker!

  • Track Monday: Första måndagen i månaden (maj till november) håller banan öppet för gatbilar.
  • Track Tuesday: Första tisdagen varje månad arrangeras en testdag för tävlingsfordon som inte får köra på allmän väg.
  • Drift Wednesday: Under utvalda onsdagar kan man slita ned sina däck och drifta loss runt banan.

Priser för kurser och Track Days

Racingskola för Formel 1 kostar 6 995 kronor för en heldag och Drift School kostar 2 950 kronor.

För Mantorps Track Days ligger de olika dagarna på olika priser:

  • Ordinariepriset för Track Monday är 1 400 kronor.
  • Test Tuesday kostar 1 850 kronor.
  • Drift Wednesday betalar du 1 450 kronor för.

Fler prisuppgifter hittar du på Mantorp Parks egna sida. Vi har samlat information om hur du bokar kurser och bandagar och lotsar dig vidare till rätt bokningsställe.

Boende vid Mantorp Park

På området vid motorparken finns det fyra stugor att hyra av den enklare modellen. Varje stuga har fyra bäddar och egna sängkläder medtages. Toalett och dusch finns i en närliggande byggnad. Dessutom ordnas det med camping i samband med större evenemang.

Mantorp Parks adress

Adressen till Mantorp Park är Parisvägen 8, 590 17 Mantorp. Du hittar till motorparken genom att ta av vid avfart 110 mellan Mjölby och Linköping.

Om Mantorp Park

Mantorp Park kallar sig för Sveriges främsta motorsportsanläggning som ordnar ett par av Sveriges och Europas största evenemang för motorsport. Anläggningen byggdes under slutet av 60-talet och hade sin första tävling i augusti 1969. Parken drivs av Mantorp Park Motorbana AB.