Bokenäsets Motorpark/MX Farmen - läger, cross och kanot

Gården med många motorupplevelser

På Bokenäsets Motorpark, eller MX-Farmen som den också kallas, arrangeras motorupplevelser och mycket annat för företaget, kompisgänget eller kanske svensexan.

Läs mer

Belägen strax utanför Uddevalla precis vid havet erbjuder gården motocross, gokart, hoppborgar, segway, båtturer med vattenskidåkning, kanotpaddling, eldrivna skateboards andra spännande aktiviteter.

MX-Farmens sommarkollo

Gården ordnar sommarläger för pojkar mellan 10 och 17 år som är i behov av extra socialt stöd. Lägret pågår under tre dagar där huvudaktiviteten är cross. De får också jobba med fysiska aktiviteter och samarbetsövningar för att stärka självkänslan och självförtroendet.

Priser för aktiviteter och läger

Sommarkollot kostar 3 500 kronor där kost, logi och aktiviteter ingår tillsammans med tre ledare.

Gårdens öppettider

MX-farmen tar tre gånger i månaden emot två pojkgrupper som anländer med buss mellan 16:00 och 18:00 under fredagen och stannar till 15:00 på söndagen. Dessa grupper är en del av den kontaktfamiljsverksamhet som gården ordnar. Vill du ha reda på övriga öppettider för aktiviteter kan du kontakta gården via detta formulär.

Hitta till Bokenäsets Motorpark

Bokenäsets Motorpark ligger vid Rotviksbro utanför Uddevalla, cirka fem minuter från Torp Köpcentrum och precis intill havet.

Om Bokenäsets Motorpark

Motorparken/MX-farmen drivs av Zandra Dygd tillsammans med maken Martin. Zandra har arbetat på Kultur och Fritid i Sotenäs kommun som fritidsassistent och ungdomsutvecklare. Martin har varit professionell motocrossförare och är nu anställd av Uddevalla Morotsällskap som ungdomsledare på gården och tränare för elever på Uddevallas idrottsgymnasium.