Köpa begagnad Mini Cooper

Är du ute efter sportig bil med karaktär? Då borde du köpa en begagnad Mini Cooper! Mini Coopers finns i flera olika modeller som passar lika bra för stadskörning som för äventyr på landet. I vår guide kan du läsa mer om fyra återförsäljare som har flera begagnade modeller i sitt lager. Ta även reda på vad som är bra att tänka på innan du köper en begagnad bil. Läs mer i vår guide och hitta en begagnad Mini Cooper som passar dig!

Läs mer

4 återförsäljare som erbjuder begagnad Mini Cooper


Osäker på var du ska vända dig när du letar bil? Ta del av våra tips på fyra professionella och erfarna bilhandlare där du kan få tag i en begagnad Mini Cooper till ett bra pris.

AutoHero

I Autoheros stora sortiment av begagnade Mini Coopers finner du flera populära och prisvärda modeller. Här kan du köpa en bil direkt via deras hemsida och få den levererad hem till dig. Du har också möjlighet att hämta upp din bil direkt på en av deras leveransstationer. Vid ett begagnat köp har du alltid 21 dagars ångerrätt och 6 månaders garanti. Du väljer själv hur du vill finansiera bilköpet – antingen direkt via banköverföring eller faktura.

Kom till Autohero

Kamux

Kamux är en bilåterförsäljare som har specialiserat sig på begagnade bilar. Företaget finns på totalt 79 ställen runt om i Sverige, Finland och Tyskland. I deras utbud hittar du flera snygga Mini Coopers av olika modeller. När du ska köpa en Mini Cooper från Kamux kan du välja att beställa bilen direkt online, eller få den levererad hem till dig. På hemsidan kan du filtrera fram alternativ som märke, modell och bränseltyp. Kamux är anslutna till MRF vilket innebär att de erbjuder garanti på sina bilar.

Kom till Kamux

Riddermark Bil

Köp en begagand Mini Cooper tryggt och säkert hos Riddermark Bil. De är ett av de största företagen i Sverige när det kommer till att köpa och sälja begagnade bilar. I deras sortiment finner du både nya och gamla årsmodeller. På hemsidan kan du välja utifrån alternativ som märke & modell, antal sittplatser, färg med mera. Genom att kontakta en av deras säljare kan du enkelt genomföra ett köp och boka en provkörning.

Kom till Riddermark Bil

Mini Cooper – Pris för en begagnad modell

Räkna med att priset för en begagnad Mini Cooper ligger på cirka 60 000–400 000 kronor. Kostnaden beror bland annat på val av modell, aktuellt skick och var du köper bilen. Se till att alltid jämföra priser utifrån din budget och dina specfika krav.

Köpa begagnad bil – 3 saker att tänka på

När du ska köpa begagnad bil finns det ett antal saker du behöver ha koll på för att köpet ska bli så tryggt och smidigt som möjligt. Hos Konsumentverket kan du läsa om vila krav som ställs på företag som säljer begagnade fordon till konsumenter. Läs även mer om tre punkter nedan.

Provkör bilen

Innan du köper en begagnad bil är det viktigt att du provkör bilen. Kontrollera saker som ljudnivå, körställning, motor och lastutrymme. På så sätt säkerställer du att bilen inte har några eventuella fel. Läs mer om tips vid provkörning hos M Sverige.

Välj en seriös bilhandlare

Köper du din begagnade Mini Cooper hos en bilhandlare blir köpet tryggare än om du köper privat. En bilhandlare lämnar ofta en garanti och du får direkt kontakt med en säljare som hjälper dig med hela bilköpet.

Välj rätt modell

Se till att sätta upp tydliga krav på vad du söker i en bil. Är det en bil du kommer använda i din vardag, eller vid specifika tillfällen? Kom ihåg att välja en modell som ska vara praktisk och fungera i din vardag.

Foliera din begagnade Mini Cooper

Att foliera din begagnade Mini Cooper är en populär metod för att förändra bilens utseende och skydda dess lack. När du överväger foliering finns det några viktiga steg att följa. Först och främst är det nödvändigt att rengöra och förbereda bilens yta ordentligt. Använd luddfria torkdukar och rätt ytrengöringsmedel för att säkerställa en ren yta. Innan foliering är det viktigt att inspektera lacken och ta bilder på eventuella skador för att undvika tvister senare. Tips: Ta del av ytterligare information om bilfoliering.