Easee Home laddbox

Easee Home Laddbox är en intelligent och användarvänlig lösning för laddning av elbilar hemma. Det är utvecklat för att göra laddningen så enkel och bekväm som möjligt, och är en av de mest populära laddboxarna på marknaden idag och hamnar alltid högt, om inte högst i bäst i test artiklar.

Läs mer

Om Easee Home

Easee Home är en plug-and-play-lösning, vilket innebär att det är enkelt att installera och börja använda direkt efter det. Laddboxen är utrustad med avancerad teknologi som gör det möjligt att övervaka laddningen trådlöst och ställa in inställningar från en mobil enhet. Du kan övervaka laddningen och få uppdateringar i realtid, och du kan också ställa in scheman för laddningen för att få bästa möjliga prestanda och energieffektivitet.

Easee Home Laddbox är kompatibel med de flesta elbilsmodeller på marknaden, inklusive populära märken som Tesla, Nissan, BMW och VW. Det gör det enkelt för elbilsägare att använda laddboxen oavsett vilken bil de har.

Lastbalansering

Easee Home Laddbox är utrustad med en avancerad funktion för lastbalansering, som säkerställer att din elbil får den optimala laddningen och att din elanvändning är så energieffektiv som möjligt. Lastbalanseringen fungerar genom att jämnt fördela den tillgängliga lasten mellan flera enheter som laddas samtidigt.

Lastbalanseringen i Easee Home Laddbox är automatisk och justerar sig kontinuerligt för att säkerställa att din laddning alltid är så energieffektiv som möjligt. Det är en integrerad del av laddboxens mjukvara, och det finns ingen extra konfiguration eller inställning som krävs för att aktivera den.

Varför köpa Easee laddbox

Det finns flera anledningar till varför man ska överväga att köpa en Easee Home Laddbox:

  • Enkel och bekväm laddning hemma: Med Easee Home Laddbox kan du ladda din elbil på ett enkelt och bekvämt sätt hemma, utan att behöva besöka offentliga laddstationer.
  • Avancerad teknologi: Easee Home Laddbox är utrustad med avancerad teknologi som gör det möjligt att övervaka laddningen trådlöst och ställa in inställningar från en mobil enhet.
  • Säker laddning: Laddboxen har säkerhetsfunktioner som skyddar mot överspänning och överbelastning, så du kan vara säker på att din bil laddas på ett säkert sätt.
  • Kompatibilitet med flera bilmodeller: Easee Home Laddbox är kompatibel med de flesta elbilsmodeller, så du kan använda den oavsett vilken bil du har.
  • Enkel installation: Easee Home Laddbox är enkel att installera och använda, så du kan börja ladda din bil direkt efter installationen.

Bild från eways.se

Så, om du är en elbilsägare som vill ha en enkel, bekväm, säker och kompatibel lösning för att ladda din bil hemma, är Easee Home Laddbox ett bra val.

Pris och installation

Priset för en Easee Home Laddbox varierar beroende på modell och installationens komplexitet. Generellt sett ligger priset på mellan 5000 och 9000 SEK inklusive installation. Det är viktigt att notera att priset också kan variera beroende på din geografiska plats och eventuella lokala skatter och avgifter.

Det är alltid bäst att kontakta en auktoriserad återförsäljare eller installatör för att få en exakt prisuppskattning, inklusive alla installation och konfigurationskostnader. De kan också hjälpa dig att avgöra vilken modell som är bäst lämpad för dina behov och din bil.