Boka din körupplevelse

Vi lotsar dig till rätt bokningssida!

Här har vi samlat bokningssidor hos Sveriges populäraste motorparker så att du med några enkla klick har din racingupplevelse bokad och klar.

Läs mer

Boka en körning på Mittsverigebanan

Via Mittsverigebanans bokningskalender kan du på bara några klick boka den tjänst som passar dig och ditt gäng allra bäst. Där hittar du även kontaktuppgifter som telefonnummer, mejladresser med mera så att du även kan få personlig service. Glöm inte att först läsa om Mittsverigebanans aktiviteter och priser för att hitta rätt upplevelse för dig.

Boka racingkurs på Mantorp Park

Sugen på att delta i någon av Mantorp Parks racingkurser, eller vill du kanske vara med på nästa Track Day? Besök deras bokningssida för enkel och snabb service. Du kan även prata med ansvarig för att göra din egen aktivitet på banan. Det kan till exempel handla om olika produktlanseringar, kundaktiviteter eller bara en kul dag med kompisarna.

Boka körpaket på Tierp Arena  

Läs mer om Tierp Arena  och vad motorparken erbjuder. Boka sedan det racingpaket som passar dig bäst. Där kan du även klicka dig vidare till bokningssidor för campingboende, konferenslokaler och biljetter till nästa event.

Boka tid hos Bokenäsets Motorpark

Fyll i kontaktformuläret på Bokenäsets Motorparks sida för att enkelt och snabbt nå ägarna till motorparken. Där hittar du även hem- och mobilnummer samt mejladress. Läs mer på vår infosida om MX Farmen för att se om en dag på gården är något för din familj eller kompisgäng.